Баварски гювечета

17/06/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619675
"Когато един мастър шеф приготвя гювечета - те гарантирано са невероятно вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 754
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете две по дълбоки глинени гювечета и ги намажете с олио. Кашкавала настържете на ренде, кренвирша, пушеното сирене и киселите краставички нарежете на колелца. Лука нарежете на полумесеци, бялото сирене натрошете, а червените чушки нарежете на лентички.

Сложете на дъното на гювечетата по 1 с.л. от доматите, разпределете по равно бялото сирене, върху него от бекона, покрийте с колелца пушено сирене и краставички.

Над тях сложете лук, от чушките, поръсете с кашкавал. Най-отгоре завършете с кренвирши, полейте с домати и поръсете с подправките. Захлупете ги с капачета.

Сложете така приготвените гювечета във фурна загрейте на 180 градуса и задушавайте 40 минути. Накрая махнете капачетата внимателно, чукнете във всяко по едно яйце и допечете още 10 минути до готовност на яйцата.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар