Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Треска по древногръцки

Треска по древногръцки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Треска по древногръцки1 / 2
20/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • треска - 2 бр. филета
  • кориандър - 2 с.л. семена
  • сол - 1 ч.л.
  • винен оцет - на вкус
  • зехтин - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В горещ тефлонов тиган запичаме кориандъра за 5 минути и го стриваме със солта в хаванче.

С полученото поръсваме филетата и ги поставяме в намазнена със зехтина тавичка.

Печем в предварително загрята на 190 градуса фурна за 20 минути.

Вадим ги и поръсваме с оцет на вкус, сервираме веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: