Яхния със свинско месо

12/11/2009
от ЛораНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо28 475
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на порции и се задушава.

Лукът се нарязва на филийки и се прибавя към месото. Подправя се с червен и черен пипер и сол. Залива се с 2 ч. ч. вода и се оставя да заври. Прибавят се обелените и настъргани домати. Оставя се да ври на тих огън до омекване на месото.

Слагат се в размитото в малко вода брашно и дафиновите листа. След 10 мин. дафиновите листа се махат и ястието се сваля от огъня.

Поръсва се със ситно нарязан магданоз.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 3
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

galina
galina
27.09.2013 20:53
става бързо и ми харесва
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти