Панирано овче сирене

19/06/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
"Ако сте от щастливците, които сами си правят домашно сирене, да знаете, че ви завиждаме лакомо "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 159
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето трябва да е твърдо, ако е меко, го оставете за около два дена в хладилника в торбичка (за да не пожълтее) без суроватка. След което го извадете и го нарежете на едри кубчета или по-желание.

Моето сиренце е домашно и не ми се получиха кои знае какви кубчета, че не бяха равни бучките.

В купичка счупете яйцата и ги разбийте хубаво с вилица. В друга купа сложете галетата и в трета - брашното.

В тиган сипете олио и го поставете на котлона, щом се сгорещи, започнете да овалвате кубчетата сирене първо в брашното, след това в яйцата и след това в галетата, след което пак в брашното, в яйцата и отново в галетата и ги слагате след това в сгорещеното олио.

И така с всички. Пържите до златисто, до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар