Пържена трицона

19/06/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
"Класическа рецепта, чиито вкус ни изпраща на морето - където вечерите са топли, приятелите верна, а атмосферата - неповторима "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 995
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • трицона - 500 г
  • брашно - за овалване
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замразената трицона вадим от камерата, слагаме я в купа, наливаме студена вода и щом малко се поразмрази, но не напълно, изцеждаме водата.

В тиган, хубаво е да е голям, сипваме олио, слагаме го на котлона.

В чиния сипваме малко брашно, вземаме част от рибата, овалваме я и една по една слагаме в сгорещеното олио, за да не се залепне една за друга.

Пържим до готовност. Аз не съм я препържвала, защото не я обичаме много хрупкава, но всеки може да си я приготви по-вкуса си.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
30.06.2016 19:49
С прясно изцеден лимонов сок рибката става прекрасна.
4
0
Ваня Благоева
о да така е.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв