Бишкотена торта с какао и маскарпоне

19/06/2016
"Чувала е баба ви за Маскарпоне и Тирамису едно време, ама друг път... Но това не пречи тортичката да е класика"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 709
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната с помощта на миксер на гъст крем. Добавете маскарпонето и доразбийте до хомогенизиране.

Сгорещете прясното мляко и добавете 1 с.л. какао.

Потопете бишкотите /12 бр./ и наредете един ред в тавичка с подвижен ринг.

Напръскайте ги с ликьора и намажете обилно с крема. Работете по същия начин и с останалите бишкоти.

Намажете тортата от всички страни с крем. Загладете и поръсете с какао.

Охладете за няколко часа преди сервиране.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!