Свински ребра с мед и соев сос

19/06/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3602541603
"Убедени сме, че комбинацията от соев сос и мед е била изобретена специално за овкусяване на свинските ребра "
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 839
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам ребрата по отделно. Нареждаме ги в подходяща тавичка.

В купа слагаме соевия сос, бялото вино, водата и смляния черен пипер на вкус.

Добавяме меда в течно състояние и разбъркваме добре. По желание може да сложите нарязан на ситно чесън и други подправки по вкуса ви.

С получения сос заливаме ребрата. Може да ги изпечете така в тавата във фурна на 200 градуса или да ги метнете на грила.

Сервираме с резени лимон.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар