Луксозна бисквитена кутия - Бисквитиера

21/06/2016
Elza Tonevaот Elza TonevaНовак
"Когато не е достатъчно само да приготвиш домашни шоколадови бонбони, трябва да ги поднесеш и във вкусна луксозна бисквитена кутия - изключително майсторство "
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо312
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте леко захарта и меда и ги прехвърлете в подходяща купа. Добавете към тях маслото, рома и маслото. Разбийте сместа с миксер до получаването на пяна. Пресейте брашното със содата, бакпулвера и всички подправки.

С постоянно бъркане добавете брашното към сместа с мед. Разбъркайте до получаване на лепкаво тесто, което се прибира за няколко часа в хладилник.

Разстелете на малки части тестото върху хартия за печене в желаните от вас размери и печете във форма по избор. При мен е във формата на сърце.

Печете в предварително загрята на 170 градуса фурна за около 7-10 минути. Изпечените форми се слепват с роял айсинг. Украсата, която съм използвала, са рози от захарен фондан.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Elza Toneva
Elza Toneva
28.06.2016 00:19
Захарното тесто малко количаство може да си купите от сладкарски магазин . CookiBooki и GATTO във Варна. Там също има и сладкарска боя и всичко необходимо за сладкарството. Може разбира се да си поръчате и от сладкарски сайт - напишете "сладкарски принадлежности"!
Благодаря ви за високите оценки на моето творение!
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво ,цветно и много красиво Всичко е изпипано без забележки и поднесено по уникален начин
0
0
Веселина Константинова
Изпълнението е много професионално! Поздравления!
Искам да те попитам, от къде се снабдяваш с готовата захарна маса? Има и златист прашец.
Продуктите от някакъв сайт ли са и може ли да се закупуват в по-малки количества, защото обикновено се предлага в големи разфасовки.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв