Печени картофи на фурна

Росица Ивановаот Росица ИвановаЧирак / Автор
17/11/2011
"Невероятно хрупкави и вкусни са тези печени в бира картофки. Рецепта, която заслужава място на вашата трапеза"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+2 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо101 131
  • Преглеждания за месеца364
  • Преглеждания за седмицата932
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете картофите и ги нарежете на парчета. изсипете ги в голяма тава, полейте ги с мазнината и бирата. Посолете, прибавете черен пипер и къри.

Объркайте, долейте малко топла водичка и сложете да се пекат до приятен загар или до омекване на картофите.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 12
4 7
3 6
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Наталия Петрова
Немога да разбера защо изобщо трябва да се слага вода или бира!? Картофите стават божествени и само с олио и сол( и неса сурови).Опитайте!Според мен ако трябва да се сложи подправка то това не съмнено е джоджън.
4
1
Aneli
Aneli
25.02.2016 06:06
stiga s tova kari to ne e balgarskat kuhnya po skoro v indiiskata. aman ot poindiichvane na Bg kuhnya
1
4
никнай
никнай
12.02.2016 19:34
Малейййй ти откри топлата вода - браво.
Ама защо по дяволите си сложила къри?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията