Печени картофи на фурна

17/11/2011
Росица Ивановаот Росица ИвановаЧирак / Автор
"Невероятно хрупкави и вкусни са тези печени в бира картофки. Рецепта, която заслужава място на вашата трапеза"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо118 115
  • Преглеждания за месеца4217
  • Преглеждания за седмицата636
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете картофите и ги нарежете на парчета. изсипете ги в голяма тава, полейте ги с мазнината и бирата. Посолете, прибавете черен пипер и къри.

Объркайте, долейте малко топла водичка и сложете да се пекат до приятен загар или до омекване на картофите.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 12
4 7
3 6
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Бистра
Бистра
04.03.2017 19:07
Изпробвах рецептата с червени картофи - те даже могат да се готвят с кожата - стана добре :)
0
0
Наталия Петрова
Немога да разбера защо изобщо трябва да се слага вода или бира!? Картофите стават божествени и само с олио и сол( и неса сурови).Опитайте!Според мен ако трябва да се сложи подправка то това не съмнено е джоджън.
5
1
Aneli
Aneli
25.02.2016 06:06
stiga s tova kari to ne e balgarskat kuhnya po skoro v indiiskata. aman ot poindiichvane na Bg kuhnya
1
6

Виж всички коментари или напиши такъв