Панирани пилешки пръчици с чеснов сос

23/06/2016
"За съжаление най-хубавите неща в света са незаконни, неморални или панирани и се пълнее от тях. Но пък си струва да опитате панираните ни пилешки пръчици с чеснов сос "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 990
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешките филенца на лентички. Овкусете ги със сол и ги оваляйте в панировка за пиле. Разбийте яйцата.

Сгорещете олиото в подходящ съд. Потопете пилешките пръчици в яйце и изпържете до златисто от всички страни. Отцедете на домакинска хартия.

Направете чесновия сос, като смесите майонезата с киселото мляко. Добавете пресованите скилидки чесън.

Поднесете пилешките пръчици с чеснов сос. Гарнирайте с парче лимон и свеж магданоз.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!