Панирани ябълкови кръгчета

25/06/2016
OpitNeOpit
отOpitNeOpitНовак51
"Еха, усещате ли какъв аромат се носи от кухнята "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 080
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват и се нарязват на кръгчета с дебелина около 1 см и семенната част се изрязва. Аз използвах сърцевидна формичка.

От останалите продукти се забърква тесто, малко по- гъсто от палачинковото.

Нарязаните ябълки се топят в пането и се пържат в сгорещено олио, докато получат златист цвят.

При изваждането им веднага се овалват в смес от захар и канела.

Сервират се с топка сладолед.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!