Задушени свински ребърца с домати и картофи

26/06/2016
"Опитахме от тези крехки свински ребърца и пресни картофи и да знаете, че си спечелихте в наше лице приятели за цял живот!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо917
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително ребърцата до полуготовност. Обелете лука и го нарежете на ситно. Задушете го в мазнината.

Добавете обелените и нарязаните домати и картофи. Задушете за кратко, като разбърквате от време на време.

Добавете червения пипер. Налейте прецеденият бульон от ребърцата, като добавите и тях.

Гответе на тих огън, докато ястието остане на мазнина /картофите и ребърцата трябва да омекнат/. Овкусете със сол, сух магданоз и черен пипер.

Поднесете със свежи клонки магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Веселина Константинова
Имам в предвид, да са пообрани и не до там тлъсти, защото съм готвила и такива, където не се вижда месцето, преобладават тлъстините и не съм очарована.
Е, радвам се, че поне съм те развеселила!
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
26.06.2016 13:47
Весе,твоите ребърца са някак диетични,без тлъстини :)) Направо ме развесели :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв