Хрупкави банички с кашкавал

26/06/2016
Gergana Tsvetanovaот Gergana TsvetanovaПомощник Готвач 1x
"Ако се присъждаше Оскар в категорията Най-апетитни банички, това определено щеше да бъде нашата номинация "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 370
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Указаните продукти за плънката се миксират и получената смес се оставят настрана.

Взема се лист и се намазва с разтопено масло, прегъва се на две, намазва се отново.

Слагат се 2 с.л. от плънката в единия край и кората се завива на руло.

Така се процедира с всичките кори, подреждат се в намаслена тавичка.

Мажат се с разбит жълтък и се поръсват се със семената.

Баничките се пекат на 180 градуса за 25-30 минути до златист загар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар