Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна Салата»Салата с пъстърва и ябълка

Салата с пъстърва и ябълка

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Салата с пъстърва и ябълка1 / 2
26/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пъстърва - 1 бр.
  • лук - 1 глава, кромид
  • ябълки - 1 бр.
  • грах - 100 г сварен
  • майонеза - 100 г
  • сметана - 100 г
  • зелена салата - 1 бр.
  • яйца - 1 бр. твърдо сварено
  • лимони - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на дребно лук се задушава в малко мазнина, докато омекне. Пъстървата се сварява, отстраняват се костите и се нарязва на дребно.

Нарязват се дълги ивици от зелената салата, а ябълката се реже на кубчета. Всички продукти се смесват.

Прибавя се и грахът към тях. Накрая добавяме майонезата, сметаната и сока от лимона. Подправяме със сол.

Украсяваме със сварено яйце и останалите листа от салатата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: