Запечен спанак на фурна

30/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"В сезона на спанака тази рецепта е истинска наслада за сетивата. Нещо, което задължително трябва да опитате!"
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 857
  • Преглеждания за месеца14811
  • Преглеждания за седмицата243
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме спанака, наситняваме лука и пресоваме чесъна.

В тенджера сгорещяваме олиото и в него запържваме лука и чесъна, добавяме спанака и задушаваме, докато спанакът леко промени цвета си.

Махаме капака и изчакваме водата за се поизпари.

Прибавяме сметаната и овкусяваме със сол и пипер, разбъркваме добре.

Прехвърляме всичко в тавичка, поръсваме с настърган кашкавал и запичаме в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато кашкавалът се разтопи.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Diana Vasileva
Diana Vasileva
20.03.2017 18:08
Mnogo vkusno ,chudesna recepta.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв