Баничка с прясно мляко и сирене

30/06/2016
Деси Маринова
отДеси МариноваГотвач1968561
"Закуската е най-важното ядене за деня, а с тези банички с прясно мляко и сирене можем да закусваме, обядваме и вечеряме всеки ден "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 415
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава сипваме малко олио и започваме да нареждаме корите, като между всяка слагаме малко масло и натрошено сирене.

Така редим, докато корите свършат, като трябва да завършим с кора.

Разтопяваме останалото масло и заливаме баницата с помощта на лъжица по краищата на тавата.

В отделна купа разбиваме яйцата заедно с прясното мляко.

Поливаме със сместа баницата и я печем в предварително загрята фурна на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар