Свинско месо с картофи и пресен лук на фурна

30/06/2016
Йорданка
отЙорданкаГотвач3362531332
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 342
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • картофи - 600 г
  • лук - 1 връзка зелен
  • домати - 1 - 2 бр.
  • сол - 1 с.л
  • олио - 3 - 4 с.л
  • черен пипер - 1 ч.л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на средни парчета по вкуса ви. Наредете ги в намаслена тава. Обелете, измийте и нарежете картофите на кубчета.

Добавете ги към месото. Измийте и нарежете на ситно лука и го прибавете. Измийте и обелете доматите.

Настържете ги на ренде и ги сложете в тавата. Подправете на вкус със сол и смлян черен пипер. Печем в загрята фурна на 200 градуса под фолио.

Пробвайте месото, когато се къса лесно, е готово. Махнете фолиото и запечете за няколко минути отгоре.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар