Лятна манджа с чушки и яйца

01/07/2016
"Знаете, че през лятото не бива да прекалявате с тежките манджи, нали? Затова ви предлагаме и тази рецепта, която ще приготвите за нула време "
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 230
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се измиват и се почистват от дръжките и семената, нарязват се на дълги и тънки лентички, лука се нарязва на полумесци. В дълбок тиган се слага лукът с малко мазнина и се оставя да поомекне. След това се добавят чушките и се оставя на котлона, докато се сготвят напълно, ако е необходимо може да се налее малко вода.

Накрая се чукват яйцата и се бърка непрекъснато, посолява се със сол и черен пипер и се поръсва със сирене, след 2-3 мин. се сваля от огъня, поръсва се с пресен магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар