Кюфтета с царевица и пиле

01/07/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43410643694
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо308
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариноваме месото със соевия сос, солта и черния пипер и го оставяме да поеме вкусовете на подправките.

Царевицата изцеждаме и пасираме заедно с яйцето. Слагаме мащерка и босилек на вкус. Месото нарязваме на малки парченца и запържваме за 2-3 минути на тиган с малко мазнина.

След като е готово, го накълцваме максимално на ситно и го смесваме пасираната царевицата и яйцето.

Започваме да добавяме брашно, докато не стане гъста смес, която при оформяне с ръце може да стои като кюфтенца. Нареждаме кюфтетата в тава покрита с хартия за печене.

Печем на 250 градуса, докато придобият приятен загар, след което с помощта на шпатула обръщаме, за да се доизпекат и от другата страна.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар