Панирани яйца върху салата със чеснов сос

01/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо664
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете 8 бр. от яйцата. Другите две разбийте с малко сол и черен пипер. Охладете и обелете яйцата.

Панирайте ги първо в брашното, после в яйцата и накрая в галетата. Пържете ги в загрята мазнина до зачервяване.

Извадете ги върху кухненска хартия, за да се отцедят. Направете салатата, като накъсате марулята и я поставите в купа.

Нарежете останалите доматите и краставицата на кубчета, а репичките на колелца.

Направете соса, като смесите майонезата, млякото, чесъна и подправките. Сервирайте яйцата върху салата и полейте с чесновия сос.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар