Салата четири цвята

02/07/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо418
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят и режат на кубчета. Бобът се измива, изрязват се двете крайчета и се реже на парчета дълги около 2-3 см.

Картофите и бобът се слагат заедно в тенджера и се сваряват за около 10 минути. Варете под капак, така че картофите да са омекнали за ядене, но не и преварени.

Яйцата също се сваряват, белят се и се режат на кръгчета.Изцеждаме боба и картофите и ги сипваме в купа за салата.

Почистваме маслините от костилките и ги прибавяме към салатата. Овкусяваме със сол, олио, оцет и мащерка. Разбъркваме и украсяваме с варените яйца.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ВИЛИ-Виолета Матева
Чудесно лятно предложение ,лека и вкусна харна
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв