Пушен пилешки аламинут

02/07/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф
"Вижте каква вкусотия е сътворила Моника с пилешко и колбас "
Приготвяне4 мин.
Готвене5 мин.
Общо9 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо647
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета – 1 бр. пушено
  • пушено сирене – 150 г
  • колбаси – 1 бр. шунков кренвирш
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • олио – 1 с.л.
  • магданоз - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от пушеното бутче се почиства от костите и се реже на малки кубчета. Кренвиршът се реже на кръгчета.

Олиото се сипва в тиган, в който се слагат месото и кренвиршите. Запържват се около 3-4 минути, след което се добавя пушеното сирене и пюрето.

Ястието се разбърква докато всичко се овкуси добре. Сервира се поръсено с нарязан на ситно магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар