Топла салата пиле със зелен фасул

03/07/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо441
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се измива, изчиства и се слага във солена вряща вода за 8 минути, след което се отцежда и се охлажда под студена течаща вода.

Цялото парче месо се слага в тиган с незалепващо покритие, който е намазан с олио (не трябва да плува в олио, а само да не залепне, може да използвате и грил-тиган). Обръщате го да се запечата от двете стани и го изваждате на дъска.

Реже се на средно големи кубчета и се връща в тигана на котлона за още минутка заедно със зеления фасул. В купа за салата смесваме зехтин, олио, мед, соев сос и оцет и изсипваме пилето и фасула.

Разбъркваме хубаво и ако се нуждае от още сол добавяте по ваш вкус, но по принцип соевия сос е достатъчно количество, за да осоли салатата. Най-вкусна е да се поднесе топла.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар