Шишчета с кренвирши и гъби

04/07/2016
Monika Ivanovaот Monika IvanovaМастър Шеф
Приготвяне5 мин.
Готвене7 мин.
Общо12 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо216
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбките се измиват и цели се слагат в тиган с малко мазнина да се позапържат за не повече от 3 минути.

През това време белим кренвиршите и ги режем на колелца с дебелина около 5 мм.

Редим на шишче гъба след това кренвирш и така, докато не се запълни шишчето. Поръсваме със сол и черен пипер.

Слагаме готовите шишчета отново в тигана с мазнината, където са се пържили гъбките и ги обръщаме няколко пъти за още 4-5 минути на котлона.

Сваляме от огъня и сервираме с подходяща за сезона салата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар