Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Печено свинско месо с царевица

Печено свинско месо с царевица

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Печено свинско месо с царевица
Снимка: Илияна Димова
1 / 3
05/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Е как не сме се сетили до този момент да поднесем свинското месо с царевица Добре, че е Илияна, за да ни даде поредната добра идея"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 - 600 г
  • царевица - 1 бр. консерва
  • соев сос
  • риган
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим месото на пържолки, леко запичаме на грил тигана и слагаме в намазана със зехтин тавичка.

Подправяме със соев сос и риган на вкус. Добавяме царевица от консерва, отцедена от сока.

Наливаме малко вода в тавичката, поливаме със зехтин и печем в предварително нагрята фурна на 180-200 градуса до готовност, за приблизително 30-40 минути .

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: