Прясно зеле с джанки

06/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру162181745710
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо683
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се мазнината и запържваме нарязаното прясно зеле.

Добавят се доматите, също нарязани и без люспи, червеният пипер и наливаме вода да покрие продуктите, варим на тих огън до готовност на зелето.

Пет минути преди това се сипват измити зелени джанки в тенджерата да поврат със зелето и изключваме котлона

Поднасяме поръсено с нарязан ситно магданоз. Няма нужда от друга киселина джанките дават кисел вкус.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар