Мини банички с готови кори и сусам

06/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
"Едно от най-големите предимства на мини баничките е, че може да изядете поне 3-4 от тях, без да се притеснявате за фигурата си "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 427
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата55
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземат се две кори и се нарязват по дължина на три широки равни ленти. Приготвя се плънката от натрошено сирене, киселото мляко с разбита в него сода и разбити яйца.

Всяка лента намазваме с разтопено масло, поръсва се с част от плънката и се сгъва като плик, като краищата малко се прибират навътре, за да не изтича плънката. Нареждат се в тава с ръбчето надолу

Отгоре се намазват със останалата част от плънката. Печем в загрята фурна за 20 минути до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Христилияна Личева
чудесни са. Благодаря за рецептата.
0
0
Илияна Димова
Благодаря за идеята,така приготвени със сусам станаха още по - вкусни Приготвих за вечеря Благодаря
0
0
Марияна Желева
Вкусни банички се получиха.Идеални за следобедна закуска. Лесно и бързо за приготвяне.Качвам и моята снимка. Благодаря Вили.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв