Мариновани пържоли в тъмна бира

07/07/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Сигурни сме, че това е перфектната рецепта за мариновани пържоли А вие как мислите?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо725
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 бр.
  • за марината
  • тъмна бира - 150 мл
  • соев сос - 2 с.л
  • зехтин - 2 с.л
  • черен пипер
  • розмарин - 1 стръкче
  • сол
  • за панировката
  • нишесте - 1/2 ч.ч
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете зехтина, соевия сос, черния пипер, розмарина и малко сол. Разбъркайте добре и налейте бирата.

В получената марината сложете пържолите и ги завийте със свежо фолио. Сложете в хладилника за няколко часа.

Извадете пържолите от марината и ги подсушете. Оваляйте ги в смес от нишестето, черен и червен пипер.

Изпържете ги в загрята мазнина от двете страни.Сервирайте с карамелизиран лук и гарнитура по избор.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар