Сьомга с бял пипер

07/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо229
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарзваме рибата на подходящи парчета.

С помощта на четка я намазваме от всички страни със зехтин.

Посоляваме и поръсваме с бял пипер, той има по-деликатен вкус и не се натрапва на окото.

В силно сгорещен тефлонов тиган слагаме рибата с кожата към тигана, печем за 5-7 минути, в зависимост от големината на парчетата и обръщаме за още 3-4 от другата страна.

Поднасяме с лимонови резени.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар