Закуска венец от сух хляб

10/07/2016
"Баба не хвърля нищо, Баба готви вкусно каквото и да било "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
31 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо70 230
  • Преглеждания за месеца333
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена31

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Не изхвърляйте сухия хляб, от него се приготвя чудесна закуска.

Намазва се всяка филия хляб с масло и се поръсва малко шарена сол. Нареждат се в тава като венец, така че хлябът леко да се застъпва.

Колбасът се реже на кръгчета и на всяка филия поставям по 2 парченца от него.

Измиват се доматите и нарязваме на полумесеци. На всяка филия хляб поставям по две резенчета, а върху тях - плочки кашкавал.

Поръсвам с риган.

Разбиват се яйцата в купа, добавям натрошено сирене и малко настърган кашкавал. С лъжица се залива от яйчената смес всяка от филиите. Завършва се с малко настърган кашкавал.

Печем в загрята фурна на 180 градуса до готовност!

Поднасяме със зеленчуци и айран!

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

искра
искра
29.01.2017 00:56
Нямам търпение да изпробвам рецептата.Благодаря за страхотната рецепта.Практично и изгодно.
1
0
Мария Гулекова
Практично решение когато имаме изостанал хляб. Освен това е и вкусна закуска, с която да изненадам семейството си!
1
0
Албена
Албена
11.07.2016 10:29
Много добро решение за стария хляб.С чаша айрян се получи много добра закуска.
6
1

Виж всички коментари или напиши такъв