събота, 6 февруари

Паприкаш

От Роси ТрифоноваИноватор / Автор21/11/2011
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции6-8
Изпрати Паприкаш
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо13 020
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Продукти

  • чушки - 2 кг сиврия
  • лук - 3 глави, големи
  • домати - 6 големи
  • зехтин - около 100 мл
  • сол - на вкус
  • магданоз - 1 връзка пресен
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Паприкаш

Нарежете на ситно лука и чушките и ги задушете последователно в зехтина до омекване. Обелете доматите, нарежете ги на малки кубчета и ги добавете към лука.

Посолете на вкус и след като яденето заври, покрийте с капак и оставете на слаб огън за около 45-60 минути. Поднесете със ситно нарязан пресен магданоз топъл или изстинал.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
4.4 от 5 Гласа

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Още от категориите

Още рецепти с

Вкусна и лесна рецепта за Паприкаш. Не намерихте това което търсите? Прелисти другите ни специалитети за Паприкаш. Изпробвани рецепти от местната и чуждестранна кухня. Съвети как да приготвим Паприкаш в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с безброй ястия, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.