Паприкаш

от Роси ТрифоноваИноватор / Автор
21/11/2011
"Страхотна вкусотия, която си плаче за топъл хляб с хрупкава коричка "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6-8
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо14 785
  • Преглеждания за месеца467
  • Преглеждания за седмицата101
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

  • чушки - 2 кг сиврия
  • лук - 3 глави, големи
  • домати - 6 големи
  • зехтин - около 100 мл
  • сол - на вкус
  • магданоз - 1 връзка пресен

Приготвяне на Паприкаш

Нарежете на ситно лука и чушките и ги задушете последователно в зехтина до омекване. Обелете доматите, нарежете ги на малки кубчета и ги добавете към лука.

Посолете на вкус и след като яденето заври, покрийте с капак и оставете на слаб огън за около 45-60 минути. Поднесете със ситно нарязан пресен магданоз топъл или изстинал.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с