Свински късчета с гъбен сос, тиквички и картофи

11/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Ароматно свинско месо с гъбен сос и сочни зеленчуци, поднесено с много вкус и стил - това е нашето топ предложение за днес "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
31 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 736
  • Преглеждания за месеца594
  • Преглеждания за седмицата132
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена31

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни кубчета. Задушете ги в малко олио.

Добавете нарязания на ситно лук. След няколко минути добавете и нарязаните гъби.

Поръсете с брашното, добавете подправките и налейте виното и вода (около 300 мл). След десетина минути, свалете от котлона.

Нарежете картофите и тиквичката на колелца. Подредете ги в намаслена тавичка кръгообразно, като ги редувате.

В средата изсипете месото със соса. Печете ястието на 200 градуса за 35-40 минути. Извадете и поръсете с настърган кашкавал и пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Nusha83
Nusha83
19.05.2017 18:38
Страхотно е
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв