Пилешко филе в опушен сос

11/07/2016
"Тайната на вкуса е в специалния сос, а как се приготвя, ще научите само при нас "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо567
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсваме пилешкото месо със сол и черен пипер. Поставяме го в голям тиган с незалепващо покритие и го запържваме от всички страни, докато месото добие златист загар.

Прехвърляме го в съд с капак, за да го запазите топло.

Приготвяме соса. В същия тиган поставяме нарязаните на ивички чушки, полумесеците кромид лук и счукания чесън.

Пържим на средна сила на котлона около 5 минути. Прехвърляме доматите, поръсваме с подправките. Задушаваме под капак около 10 минути.

Връщаме месото в тигана и разбъркваме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!