Чушки бюрек с пушено пиле

16/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Внимание!!!! Следващата рецепта не е за хора с меко сърце и вегетарианци! Ужасяващо вкусна и може да доведе до преяждане!"
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • чушки – 15 - 20 бр., печени, белени
  • сирене – 200 г
  • пушено пиле - 200 г, обезкостено
  • кашкавал - 100 г
  • яйца – 6 бр.
  • магданоз – ½ връзка
  • черен пипер
  • брашно – 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намачкваме на ситно сиренето, настъргваме кашкавала и наситняваме пилето.

Смесваме продуктите с две яйца и нарязания на дребно магданоз. Разбъркваме добре.

Внимателно с малка лъжичка пълним чушките, без да прекаляваме с количеството на пълнежа.

Разбиваме останалите яйца в дълбок широк съд. Загряваме олио в тигана.

Потапяме една по една чушките в брашно от двете страни, след това в яйцата и пържим в тигана до бледо кафяво. Обръщаме и пържим от другата страна.

Готовите чушки подреждаме в подходящ поднос и сервираме, след като поизстинат.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
17.07.2016 10:56
Аз ги заливам и с млечночеснов сос и стават неустиомо вкусни.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв