Свинско с грах, моркови и домати

15/07/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру201584573314
"Ужасно вкусно, за нас още една порция, моля!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо777
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • моркови - 1 бр.
  • домати - 3 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • лук - 1 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 1 шипка
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 3 стръка
  • грах - 400 г консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се в тенджерка олиото и се запържва месото, нарязано на порции до побеляване.

Добавя се ситно нарязан лук, моркови и се задушават и те. Сипва се отцедения грах, разбърква се.

Прибавят се настъргани домати, червен и черен пипер, сол на вкус. Налива се гореща вода 2 чаши и оставяме да се вари на тих огън до готовност на месото.

Ако е нужно, се долива още малко вода.

Сервираме с клонка пресен магданоз.

Добър апетит!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар