Яхния от грах и лук

29/05/2009
от ВениНовак
"Постите могат да бъдат и страшно вкусни с нашите страхотни постни рецепти "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 722
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и запържва до порозовяване в олиото. Прибавя се грахът и се задушава за кратко време.

Залива се с вода колкото да покрие продуктите. Оставя се да ври докато омекне грахът. Добавят се доматения сок и подправките.

Накрая се разбърква и брашното, когато ястието се сгъсти се отстранява от огъня.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Албена Асенова-Писева
Аз вместо стар лук добавих пресен и малко пресни картофки.
0
0
ИВАН СЛАВОВ
ИВАН СЛАВОВ
04.09.2013 00:20
Копърът е доста сполучлива подправка за грах.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти