Маринован сафрид с лук и лимон

19/07/2016
"Едно класическо предложение за лятно мезе с дъх на море и вълнуващи спомени "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 782
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сафрида от главите и го нарежете на подходящи парчета.

Обелете лука и го нарежете на желаната от вас големина.

Поставете рибата в подходяща чиния, поръсете със сок от лимон и нарязан лук.

Гарнирайте с парченце лимон и магданоз.

Поднесете с подходяща напитка.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар