Риба пъстърва с вкусен сос

20/07/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф743308265
"Джемиле ни изненадва приятно с тази рецепта за риба пъстърва с вкусен сос, който е идеална за скъпи гости, които искате да нагостите вкусно-вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 521
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибите се почистват, измиват се добре и се оставят да се изцедят. В сока от половин лимон се рендосва чесънът.

След това се добавя сол, мащерка и накрая зехтин. Разбъркват се добре. С помощта на четка с приготвения сос се намазва вътрешната страна на рибите.

Лимонът и лукът се нарязват на полумесец и се слагат вътре в рибите. Нареждат се в тава и с останалия сос се заливат рибите отгоре. Увива се тавата с алуминиево фолио. Пече се във фурна на 200 градуса за 45 минути, след което фолиото се маха и се пече още 15 минути.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар