Тиквена баница

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
24/11/2011
"Баница с тиква е класика, да не остане нито трошичка от нея за вас - очаквана закономерност "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 345
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Настържете тиквата и я разбъркайте с канелата, захарта и орехите. Намаслете тава, вземете 2 кори и ги сложете в тавата.

Намажете ги с помощта на четка с разтопено масло, поръсете с плънката и продължете така, до изчерпване на количествата.

Накрая надупчете баницата с вилица до дъното на тавата и залейте с разбитите яйца, прясно мляко и ванилия.

Сложете тиквената баница да се изпече до готовност в предварително загряна умерена фурна.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

вики
вики
30.10.2012 15:02
Изглежда много добре! Може ли да се замени захарта с мед и с какво количество?
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията