Свински пържоли с картофи, лук и моркови

21/07/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 3x
"И да си знаете, когато говорим за класика, нямаме предвид Моцарт, а тези уникални свински пържоли с картофи, лук и моркови "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 926
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя маринатата. Лукът и чесънът се надробяват много ситно. После се добавят останалите продукти за марината.

Пържолите се начукват и слагат в купа. С една част от марината се заливат пържолите и се оставят за 1 час в хладилник да престоят.

В отделна купа се нарязват картофите на едро, лукът и морковите и се заливат с останалата част от марината. Разбъркват се добре.

После в тава се слагат пържолите и се изсипват и зеленчуците. Пече се във фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар