Витаминозна крем-супа от зелен фасул

23/07/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо317
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се почистват от люспи и обелки и се нарязват на средно големи кубчета или кръгчета, както ви е удобно - важното е да се улесни варенето и процесът да се случи максимално бързо.

Варите ги в 600 мл вода. Когато се сварят продуктите, ги изцеждате, като изцедената вода запазвате.

Пасирате и доливате от прецедения бульон толкова, колко ви харесва на гъстота.

Всеки човек има собствен вкус, така че преценявате сами дали консистенцията да се приближава до каша или до обикновена супа.

Сервирате с домашно приготвени крутони и настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ВИЛИ-Виолета Матева
вкусна супичка ,само че не е пасирана ,да се усещат зеленчуците ,защото е за големи хора :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв