Шницели от тиквички със сирене и кашкавал

24/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Зеленчукови шницели за всички, които не са склонни да направят компромис с вкуса!"
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 040
  • Преглеждания за месеца1871
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете тиквички, посолете и ги оставете да се отцедят в гевгир. Поставете ги в купа (ако имат още вода, изстискайте с ръка) и към тях добавете яйцата, нарязаните на ситно лук, чесън, магданоз и копър.

Добавете брашното, бакпулвера, сол, пипер и разбъркайте. Настържете сиренето и кашкавала на едро ренде и ги прибавете към сместа.

Оставете купата в хладилника за 10-15 минути. Взимате от сместа, оформете топки, овалвате ги в брашно, разплесквате ги и пържите в загрята мазнина до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар