Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Пълнени гъби за мезе

Пълнени гъби за мезе

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Пълнени гъби за мезе
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
24/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • гъби - 6 бр.
  • кашкавал - 60 г
  • колбас - 60 г по избор
  • сирене - 60 г
  • яйце - 1 бр.
  • чубрица - трапезна
  • сол - 1 щипка
  • масло - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се издълбават и се измиват. Яйцето се разбива в купичка заедно с щипка сол и чубрица на вкус.

Колбасът, сиренето и кашкавалът се нарязват на кубчета. Във всяка гъба първо се слага малко от разбитото яйце, сирене, колбас и кашкавал, докато се напълнят до горе.

Отгоре се натрошава по малко масло. Нареждат се в тава, добавя се малко вода и се капва малко зехтин по желание. Пекат се във фурна на 170 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: