Пилешка кавърма в гювече

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
28/01/2012
"Ароматно вълшебство с пилешко месо се крие под капака на гювечето!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3-4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 096
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата72
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на средни парчета и го запържете в сгорещено олио. Махнете го и в същата мазнина, като при нужда се долива още малко, се запържват последователно накълцания лук и праз, нарязаните на кръгчета моркови и гъби.

Овкусете с подправките и смесете с доматите. Разпределете зеленчуците в 2 гювечета, след тях и месото и объркайте. По желание прибавете и по 1 люта чушка. Сложете капачетата и опечете за около 40 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Най-популярните рецепти от категорията