Пилешка кавърма в гювече

28/01/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Ароматно вълшебство с пилешко месо се крие под капака на гювечето!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21 428
  • Преглеждания за месеца397
  • Преглеждания за седмицата119
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на средни парчета и го запържете в сгорещено олио. Махнете го и в същата мазнина, като при нужда се долива още малко, се запържват последователно накълцания лук и праз, нарязаните на кръгчета моркови и гъби.

Овкусете с подправките и смесете с доматите. Разпределете зеленчуците в 2 гювечета, след тях и месото и объркайте. По желание прибавете и по 1 люта чушка. Сложете капачетата и опечете за около 40 минути.подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар