Панирани пълнени картофи

26/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Толкова ще ви харесат, че една порция въобще няма да ви стигне! И да не забравите да дадете един лайк за автора на този страхотна рецепта"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 217
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода. Охладете, обелете и ги разрежете на две. Издълбайте ги внимателно. Вътрешността нарежете на кубчета.

Нарежете лука и шунката и ги запържете в маслото.Оставете да се охлади и към тях прибавете настъргания кашкавал, зеления лук и магданоза.

Прибавете и издълбаното от картофите.Разбъркайте добре. Напълнете половинките картофи с получената плънка. Слепете ги две по две.

Оваляйте ги в брашно, яйце и пак в брашно. Изпържете ги във фритюрник до златисто. Картофите е добре да са средно големи, за да има повече място за плънката.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар