Млечна царевица с масло и кашкавал

26/07/2016
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо177
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • царевица - 4 бр. млечна
  • масло - 20 г
  • кашкавал - 50 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се почиства от шумата и свилата (при мен остана малко свила, но нарочно не я махнах) слага се в тенджера и се вари до готовност (аз съм използвала крок пот- уред за бавно готвене), но по принцип се вари в обикновена тенджера.

Сварената царевица преместих в тавичка, поръсих със сол, добавих масло и поръсих с кашкавал. Сложих в загрята фурна за 4-5 мин. може да използвате и микровълнова.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар