Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Млечна царевица с масло и кашкавал

Млечна царевица с масло и кашкавал

Млечна царевица с масло и кашкавал
Снимка: Juliya
2 / 3
26/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • царевица - 4 бр. млечна
  • масло - 20 г
  • кашкавал - 50 г
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се почиства от шумата и свилата (при мен остана малко свила, но нарочно не я махнах) слага се в тенджера и се вари до готовност (аз съм използвала крок пот- уред за бавно готвене), но по принцип се вари в обикновена тенджера.

Сварената царевица преместих в тавичка, поръсих със сол, добавих масло и поръсих с кашкавал. Сложих в загрята фурна за 4-5 мин. може да използвате и микровълнова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: