Агнешки бут с хрупкава коричка

26/07/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 3x
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо792
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Агнешкият бут се измива добре и се отцежда.

В прясното мляко се добавят останалите продукти без картофите, като лукът и чесъна се рендосват ситно.

Разбърква се добре. Бутът се слага в тава и с помощта на четка се намазва с приготвения млечен сос.

Оставя се да престои на хладно или в хладилник за 3-4 часа. Преди да бъде поставен във фурната се добавят и картофите. Пече на 180 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар