Бърз паниран свински дроб

27/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Толкова крехък и ароматен - какво чакате още, а не запретвате ръкавите "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 694
  • Преглеждания за месеца1508
  • Преглеждания за седмицата264
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете. Разбийте яйцата с млякото и брашното.

Добавете сол и черен пипер. Потопете парчета дроб в панировката и пържете в загрята мазнина.

Внимавайте, защото пръска. Извадете ги върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар