Бърз паниран свински дроб

27/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Толкова крехък и ароматен - какво чакате още, а не запретвате ръкавите "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 353
  • Преглеждания за месеца378
  • Преглеждания за седмицата175
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете. Разбийте яйцата с млякото и брашното.

Добавете сол и черен пипер. Потопете парчета дроб в панировката и пържете в загрята мазнина.

Внимавайте, защото пръска. Извадете ги върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар