Леща яхния в Крок пот

27/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
Приготвяне20 мин.
Готвене240 мин.
Общо260 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо849
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете лещата за 10 минути.Запържете нарязаните на ситно зеленчуци. Към тях прибавете доматеното пюре, брашното и подправките. Изсипете сместа в уреда.

Добавете лещата и налейте вода, колкото да покрие продуктите. Включете на втора степен. По средата на готвенето добавете нарязаните скилидки чесън.

След 4 часа поръсете с нарязан магданоз или копър. Ако е необходимо, може да долеете още вода (топла).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар